En typisk dag hos AVK Gummi

I Låsby mellem Aarhus og Silkeborg ligger forsknings- og udviklingsvirksomheden AVK Gummi, som fremstiller gummikomponenter til fx. pumper, vandhaner og motorsave. Produktionslederen Kresten fortæller om en typisk arbejdsdag hos AVK Gummi, og om virksomhedens særlige produktion, støbning og vulkanisering.

Anvendelser af gummi

I Låsby mellem Aarhus og Silkeborg ligger forsknings- og udviklingsvirksomheden AVK Gummi, som fremstiller gummikomponenter til fx. pumper, vandhaner og motorsave. Produktionslederen Kresten fortæller om de mange mulige anvendelse af gummi.

Ingredienser i gummi

I Låsby mellem Aarhus og Silkeborg ligger forsknings- og udviklingsvirksomheden AVK Gummi, som fremstiller gummikomponenter til fx. pumper, vandhaner og motorsave. Kemiingeniøren og gummieksperten Lars fortæller om ingredienser i gummi, og hvordan man fremstiller en gummiblanding.

Hvordan laver man gummi?

I Låsby mellem Aarhus og Silkeborg ligger forsknings- og udviklingsvirksomheden AVK Gummi, som fremstiller gummikomponenter til fx. pumper, vandhaner og motorsave. Produktionslederen Kresten fortæller om virksomhedens særlige produktion, støbning og vulkanisering.

Udviklet af Bytelab A/S