Jakob Dyreby

Job

Jeg har arbejdet ved Bang & Olufsen siden 2006 som akustikingeniør. Det bedste ved mit job er, at jeg har mulighed for at lave nye innovative løsninger på nye måder. På mit job kan jeg få højttalere til at lyde rigtig godt. Det er en udfordring, når jeg skal kombinere lydkvalitet med design og pris - her er vi altid nødt til at finde et kompromis, og det er spændende og meget udfordrende.

I mit job har jeg kontakt med mange faggrupper hos Bang & Olufsen. Jeg arbejder sammen med ingenører, designere og marketingsfolk om, hvordan et bestemt produkt bedst relaterer til markedet derude.

Uddannelse og karriere

Jeg har altid interesseret mig for lyd, både som musik og som lydbølger, der kan beskrives matematisk.Jeg valgte Aalborg Universitets elektroniklinje og blev svagstrømsingeniør, fordi jeg der kunne arbejde med signalbehandling og akustik. I slutningen af min universitetsuddannelse arbejdede jeg som programmør i godt et års tid.  

Interesser

Jeg spiller bratch i Aalborg Symfoniorkester og guitar i et rock/pop band. ellers er jeg glad for windsurfing og ror kajak når jeg har tid.

Udviklet af Bytelab A/S