Torben Søgaard Schaltz

Job

Jeg arbejder som R&D engineer ved Hagens Fjedre, som producerer fjedre til mange forskellige typer virksomheder. Jeg er teamleder for Design & Engineering, hvor jeg står for at koordinere og prioritere de daglige opgaver med vores produktion af fjedre.

Jeg har meget teknisk kundekontakt, når Hagens Fjedre fx har en bestilling på en særlig fjeder, og vi skal tilpasse produktionen eller afklare særlige behov hos kunden eller tekniske krav til hvordan fjederen skal virke.

Vi laver fjedre til mange forskellige typer virksomheder, fx medico-tekniske artikler eller fjedre til landbruget.

Uddannelse og karriere

Jeg er uddannet civilingeniør i industrielt design ved Aalborg Universitet, hvor mit speciale handlede om ekstremsport, ergonomi og intelligente tekstiler.

Efter 4 år som murer læste jeg på ingeniørstudiet, hvor jeg blev færdig i 2010. ;ens jeg læste, var jeg i fem år afvikler på spillestedet Skråen i Aalborg. Siden har jeg arbejdet som R&D engineer ved Hagens Fjedre A/S.

Interesser

Jeg kan godt lide at ro i kajak på fjorden, når der er tid. Jeg bruger også tid som bestyrelsesformand for musikforeningen Skråen, og derudover er jeg meget sammen med min familie.

Udviklet af Bytelab A/S